Om oss

Alva Barnklinik bedriver barn- och ungdomsmedicinska mottagningar, psykologverksamhet och BVC i Stockholms län. Vi har avtal med Region Stockholm, vilket innebär att du som patient inte betalar någon patientavgift. 

Alva Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning
På våra barn- och ungdomsmedicinska mottagningar arbetar ett team av barnläkare, barnsjuksköterskor och psykologer med lång erfarenhet inom barn- och ungdomssjukvård. Vi hjälper barn och ungdomar upp till 18 år. Vi finns på Södermalm, i Hagastaden och Sickla. 

Alva Psykologi 
Alva Psykologi har psykologer och barnläkare som samarbetar kring ADHD / ADD utredningar. Vi har även psykologmottagning som erbjuder rådgivning, stöd och behandling av barn och ungdomar, föräldrastöd och löpande föreläsningar. Vi finns på Södermalm och i Hagastaden.

Alva Balans
Alva Balans är vår mottagning för behandling av ADHD/ADD. Behandlingen sköts av erfarna barnläkare, barnpsykiatriker och barnsjuksköterskor som arbetar i team. Vi finns på Södermalm och i Hagastaden. 

Alva BVC
På Alva BVC finns tillgång till barnsjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer med stort yrkeskunnande och bred erfarenhet. Vi arbetar tillsammans som ett team kring ditt barn för att ni som familj ska känna er trygga och väl omhändertagna. Vare sig det handlar om hur ert barn växer och utvecklas, vaccinationer eller ert barn är sjukt så hjälper vi er. Vi finns på Södermalm. 

Miljö- och kvalitetscertifierade
Vi är miljö- och kvalitetscertiferade enligt ISO 9001:2015 samt 14001:2015 

Alva barnklinik värdesätter din integritet
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter via länken nedan:

Synpunkter på vården
Vi vill veta vad du tycker, oavsett om det är ris eller ros eller om du vill komma med förslag till förbättring är vi tacksamma för din åsikt.

i samarbete med: