Om konflikthantering med barn 2-5 år

Många som vänder sig till oss söker hjälp för att hantera konflikter med sina barn. För att möta detta behov erbjuder vi en föreläsning för åldrarna 2-5 år. Vi går igenom vanliga konfliktsituationer och hur de kan förstås och bemötas. Föreläsningen vänder sig enbart till föräldrar.

Föreläsningen är en engångsföreläsning på 1 timme.

Vid intresse, kontakta oss på 1177 eller ring 08 – 502 33 160 för att anmäla er. Meddela vilken föreläsning ni vill gå på och barnet/barnens personnummer och hur många som kommer att komma. Föreläsningen är kostnadsfri och digital.

Du är välkommen att anmäla dig till dessa föreläsningar om ditt barn är inskrivet på BVC i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm, Österåker, Södermalm, Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö, Värmdö, Botkyrka, Huddinge, Nykvarn, Salem eller Södertälje.

OBS! Om ni inte har möjlighet att delta på föreläsningen ber vi er att avboka besöket senast 24 timmar innan föreläsningen. Vid uteblivet besök eller senare avbokning än 24 timmar innan debiteras ni 400kr i enlighet med landstingets regler