Graviditet, föräldraskap och anknytning 0-1 år

Denna föreläsning riktar sig till blivande och nyblivna föräldrar, med fokus på graviditeten, föräldraskapet och anknytningen under det första året. Vi pratar om känslor och upplevelser under graviditeten och första året som nybliven förälder när allt kanske inte känns riktigt bra i föräldraskapet.

Föreläsningen är en engångsföreläsning på 1 timme.

Är du blivande förälder behöver du ha en bokad tid eller pågående kontakt på Capio Alvas Malinamottagningar för att kunna anmäla dig. Är du nybliven förälder är du välkommen att anmäla dig om ditt barn är inskrivet på BVC i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm, Österåker, Södermalm, Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö, Värmdö, Botkyrka, Huddinge, Nykvarn, Salem, Södertälje.

Vid intresse, kontakta oss på 1177 eller ring 08 – 502 33 160 för att anmäla er. Meddela vilken föreläsning ni vill gå på och barnet/barnens personnummer och hur många som kommer att delta. Föreläsningen är kostnadsfri.

 

OBS! Om ni inte har möjlighet att delta på föreläsningen ber vi er att avboka besöket senast 24 timmar innan föreläsningen. Vid uteblivet besök eller senare avbokning än 24 timmar innan debiteras ni 400kr i enlighet med landstingets regler