VARFÖR VÄLJA ALVA BVC?

På Alva BVC finns tillgång till barnsjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer med stort yrkeskunnande och bred erfarenhet. Vi arbetar tillsammans som ett team kring ditt barn för att ni som familj ska känna er trygga och väl omhändertagna. 

Vi är alla specialistutbildade inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och arbetade först i många år på barnsjukhusens olika avdelningar och mottagningar och har på så vis fått en stor kunskaps- och erfarenhetsbank att plocka ur. Vi har sett det svåraste till det enklaste under flera år när vi arbetade vid Astrid Lindgrens barnsjukhus och Sachsska Barnsjukhuset.

Vare sig det handlar om hur ert barn växer och utvecklas, vaccinationer eller ert barn är sjukt så kommer ni till Alva så hjälper vi er.

Vår idé

Vi är flera väl samverkande personer med bred yrkeskunskap, erfarenhet och gott omdöme som trivs tillsammans. Genom att sitta tillsammans i samma lokal, med samma kaffeapparat har vi möjligheten att dela erfarenheter och lära av varandra.

Barnläkare

Gabriella och Maria är barnläkare med lång erfarenhet av arbete på barnsjukhus och barnmottagningar. Det gör att vi ofta löser frågor, som hos andra kräver en remiss: Ett blåsljud på hjärtat? En avvikande huvudform? En avvikande tillväxt? Alva BVC har alltid en dörr öppen till barnläkare alla dagar.

Nyinflyttad eller önskar byta till ALVA BVC?

Ni väljer att komma till Alva BVC genom att lista ert barn på 1177Det går också bra att ringa oss på 08–502 33 150 eller genom att fylla i en vårdvalsblankett och skicka den till oss

Nyfött barn?

Välkomna till oss med ert nyfödda barn. Ring telefon 08–502 33 150. Vi ringer sedan upp och kommer gärna på ett hembesök.