Arbeta hos oss

Arbeta som barnläkare, barnpsykiatriker, barnpsykolog eller barnsjuksköterska hos oss på Alva Barnklinik. Vi växer och finns idag vid Medborgarplatsen, Sickla köpcentrum, intill Nya Karolinska och i Upplands Väsby. Välkommen med en intresseanmälan!

BARNLÄKARE

Vi växer med ca 25% per år och behöver därför rekrytera fler bra barnläkare. Varje år för att inte drabbas av växtvärk. För anställning eller på konsultbasis.

Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med subspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. 

Vid intresse går det bra att höra av sig till anders@alvabarnklinik.se

Alla intresserade behandlas med sekretess.

BARNSJUKSKÖTERSKOR

BARNPSYKIATRIKER

Till vår växande del med utredningar och behandling av ADHD/ADD söker vi fler BARNPSYKIATRIKER. Som konsult, som anställd – och möjligheten finns även för anställning av den som vill kombinera detta arbete med att lära sig mer pediatrik med god handledning. 

Vid intresse går det bra att höra av sig till anders@alvabarnklinik.se

PSYKOLOGER

Är du konsult och intresserad av samarbete med Alva Psykologi?

Kontakta oss på reply@alvabarnklinik.se

ADMINISTRATION

I dagsläget finns inga vakanta tjänster. 

ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och Alva barnklinik har läkare inom allmänmedicin, pediatrik och barnpsykiatri under randutbildning. Nu slutrekryteras ST allmänmedicin för våren 2022. Inför hösten 2022 tar vi emot anmälningar från september i år som skickas till sten.friberg@alvabarnklinik.se

Alla intresserade behandlas med sekretess