Arbeta hos oss

Arbeta som barnläkare, barnpsykolog eller barnsjuksköterska hos oss på Alva Barnklinik. Vi växer och finns idag vid Medborgarplatsen, Sickla köpcentrum och intill Nya Karolinska. Välkommen med en intresseanmälan!

BARNLÄKARE

Vi har alltid plats för bra barnläkare. Idag vid våra Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar vid MEDBORGARPLATSEN, SICKLA och INTILL NYA KAROLINSKA. Hillitts har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med subspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. 

BARNSJUKSKÖTERSKOR

Vi söker nu erfarna barnsjuksköterskor som är intresserade av att jobba som timanställd vid behov. Kontakta anders@alvabarnklinik.se vid intresse / frågor

ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och Alva barnklinik har läkare inom allmänmedicin, pediatrik och barnpsykiatri under randutbildning. Nu slutrekryteras ST allmänmedicin för våren 2022. Inför hösten 2022 tar vi emot anmälningar från september i år som skickas till sten.friberg@alvabarnklinik.se

PSYKOLOGER

Alva Psykologi välkomnar nu konsulter för ADHD-utredningar då två av våra kollegor vid Hagastaden går på föräldraledighet. 

Kontakta oss på reply@alvabarnklinik.se vid intresse / frågor

NYA MOTTAGNINGAR

Vi har nu öppnat två nya Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar.

INTILL NYA KAROLISKA SJUKHUSET (NKS)

Vi har två större lokaler för Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och Psykologmottagning för ADHD-utredningar och Psykologbesök inom den sk ”Första Linjen.

SICKLA

intill Hammarby Sjöstad vid Sickla köpcentrum har vi öppnat en Barn- och ungdomsmedicinska mottagning. Vi finns nära buss, tvärbana och saltsjöbana i vårdhuset Curanten.

Nytt hus intill Nya Karolinska Sjukhuset i Solna/Hagastaden.

Curanten – det nya läkarhuset i Sickla.

INTRESSERAD?

Både den som är intresserad av mer information för arbete idag och om våra planer för framtiden är mycket välkomna att höra av sig med ett mail till:
anders@alvabarnklinik.se (för barnläkare, barnpsykiatriker och barnsjuksköterskor)
sten.friberg@alvabarnklinik.se (för ST-läkare)

Alla intresserade behandlas med sekretess

MOMS

Från 190701 är konsultläkare momspliktiga. Vi har beslutat att kompensera för det fullt ut genom att 25% moms läggs till konsultarvodet. För Alva Barnklinik innebär det en ökad kostnad om 25%.