Arbeta hos oss

Arbeta som barnläkare, barnpsykolog eller barnsjuksköterska hos oss på Alva Barnklinik. Vi växer och finns idag vid Medborgarplatsen, Sickla köpcentrum och intill Nya Karolinska. Välkommen med en intresseanmälan!

BARNLÄKARE

Vi har nu plats för en barnläkare till vid Alva Barnklinik Sickla (Nacka). 

Under det närmaste året räknar vi med ett behov av två barnläkare till vid någon av våra mottagningar. 

Vi har en växande online-rådgivning och är intresserade av kontakt med barnläkare och ST-läkare i Pediatrik, som är intresserade.  Arbetet kan skötas på distans.

Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med subspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. 

Vid intresse går det bra att höra av sig till anders@alvabarnklinik.se

Alla intresserade behandlas med sekretess

ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och Alva barnklinik har läkare inom allmänmedicin, pediatrik och barnpsykiatri under randutbildning. Nu slutrekryteras ST allmänmedicin för våren 2022. Inför hösten 2022 tar vi emot anmälningar från september i år som skickas till sten.friberg@alvabarnklinik.se

BARNPSYKIATRIKER

Till vår växande del med utredningar och behandling av ADHD/ADD söker vi fler BARNPSYKIATRIKER. Som konsult, som anställd – och möjligheten finns även för anställning av den som vill kombinera detta arbete med att lära sig mer pediatrik med god handledning. 

Vid intresse går det bra att höra av sig till anders@alvabarnklinik.se

PSYKOLOGER

Genom att vi vunnit upphandling gällande psykologstöd till små barn 0-5 år samt konsultationer till BVC/MVC behöver Alva Psykologi stärka upp sitt småbarnsteam. Välkommen med en ansökan!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25287419

Är du konsult och intresserad av samarbete med Alva Psykologi?
Kontakta oss på reply@alvabarnklinik.se 

ADMINISTRATION

Vi har idag inga tjänster lediga på Alvas administrativa enhet.  

Om du framöver är intresserad av att jobba hos oss går det bra att kontakta katrin.wannelof@alvabarnklinik.se för kommande möjligheter. 

BARNSJUKSKÖTERSKOR

Vi söker i nuläget inte barnsjuksköterskor.

MOMS

Från 190701 är konsultläkare momspliktiga. Vi har beslutat att kompensera för det fullt ut genom att 25% moms läggs till konsultarvodet. För Alva Barnklinik innebär det en ökad kostnad om 25%.

NYA MOTTAGNINGAR

Vi har nu öppnat två nya Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar.

INTILL NYA KAROLISKA SJUKHUSET (NKS)

Vi har två större lokaler för Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och Psykologmottagning för ADHD-utredningar och Psykologbesök inom den sk ”Första Linjen.

SICKLA

intill Hammarby Sjöstad vid Sickla köpcentrum har vi öppnat en Barn- och ungdomsmedicinska mottagning. Vi finns nära buss, tvärbana och saltsjöbana i vårdhuset Curanten.

Nytt hus intill Nya Karolinska Sjukhuset i Solna/Hagastaden.

Curanten – det nya läkarhuset i Sickla.