Attraktiv vårdgivare med många kompetenta barnläkare och barnsjuksköterskor

SABBATSBERGS SJUKHUS

Arbeta med oss

BARNLÄKARE

Vi har alltid plats för en eller två barnläkare till, då antalet patientbesök ökar betydligt från år till år vid våra två Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar. Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med supspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. Idag sker ca 80% av alla barnmedicinska öppenvårdsbesök utanför sjukhus i Stockholm vid privata mottagningar med vårdvalsavtal.

MOMS

Från 190701 kommer våra konsultläkare att bli momspliktiga. Vi har beslutat att kompensera för det fullt ut genom att 25% moms läggs till konsultarvodet. För Alva Barnklinik innebär det en ökad kostnad om 25%. För våra konsultläkares företag innebär det en möjlighet till momsavdrag för inköp av varor och tjänster, som gjorts för den medicinska konsultverksamheten.


ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och andra inom vårdutbildning. Nästa ansökningsperiod för ST-allmänmedicin är under september då vi planerar för hösten 2020. Då är du välkommen att höra av dig.

 

Intresserad?

Hör av dig med ett mail till:
anders@alvabarnklinik.se (barnläkare, sjuksköterska)
sten.friberg@alvabarnklinik.se (ST-läkare och andra under utbildning)

Alla intresserade behandlas med sekretess.

08 592 006 50 (mån–fre 8–12) | sabbatsberg@alvabarnklinik.se | Sabbatsbergs sjukhus, Olivecronas väg 5, 113 61 Stockholm | Hiss B, plan 3