Attraktiv vårdgivare med många kompetenta barnläkare och barnsjuksköterskor

SABBATSBERGS SJUKHUS

Arbeta med oss

BARNLÄKARE

Vi har alltid plats för en eller två barnläkare till, då antalet patientbesök ökar betydligt från år till år vid våra två Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar. Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med supspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. Idag sker ca 80% av alla barnmedicinska öppenvårdsbesök utanför sjukhus i Stockholm vid privata mottagningar med vårdvalsavtal.


SJUKSKÖTERSKA MED BRED ADHD-ERFARENHET

Under början av året bygger vi ut ALVA PSYKOLOGI för att kunna ge plats för fler än de fem psykologer, som är anställda hos oss idag. Då får vi en egen lokal i anslutning till våra andra verksamheter, där vi kan skapa en separat mottagning för behandlig av barn och ungdomar med ADHD. Då behöver vi en intresserad och självständig medarbetare, som blir verksamhetens mittpunkt. Idag är det behovet eftermiddagar måndag-fredag. Övrig tid behövs vid BUMM, Medborgarplatsen. Den verksamheten kan börja i augusti.


ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och andra inom vårdutbildning.

Intresserad?

Hör av dig med ett mail till:
anders@alvabarnklinik.se (barnläkare, sjuksköterska)
sten.friberg@alvabarnklinik.se (ST-läkare och andra under utbildning)

 

Alla intresserade behandlas med sekretess.

08 592 006 50 (mån–fre 8–12) | sabbatsberg@alvabarnklinik.se | Sabbatsbergs sjukhus, Olivecronas väg 5, 113 61 Stockholm | Hiss B, plan 3